Title, Gajenje jagode i maline. Volume of Mala poljoprivredna biblioteka · Issue ; Issues of Mala poljoprivredna biblioteka: MPB za vas. Gajenje maline i sorte maline. Časopis Povrtarski Glasnik, AutorskiTekstoviJedan. aspx?ime=&autor=7 (accessed Gajenje Maline i Sorte Maline. Uploaded by. Marc Bengtsson. Huawei Echolife Hgi user manual. Uploaded by. Marc Bengtsson. LESNIK-Uzgajanje Sadnja .

Author: Garr Dougami
Country: Equatorial Guinea
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 7 December 2016
Pages: 149
PDF File Size: 8.30 Mb
ePub File Size: 9.84 Mb
ISBN: 209-8-47263-776-9
Downloads: 20987
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arara

Sorry, Braksi, kako se “nekad planiralo i radilo” se zavrsilo na jedan nacin. Isto u to vreme mi je trebao elektricar.

Pa ce, zarad politicke zelje da se obezbedi “pokrivenost” glasackim telom svih regionalnih izbornih jedinica, iscackati neki benefit i za nezadovoljne “lokalne uprave” Pa ti si imao priliku Eto toliko o tvojim esnafskim elektricarima i vodoinstalaterima.

Ako bi drzava zbirno nabavila za sve registrovane malinare, zatim oslobodila dazbina, to bi znacajno bilo jeftinije, nego da svaki “preduzetnik” krpi svoju proizvodnju. A sa druge strane divimo se mocnim narodima kao da smo neko africko pleme. USA je proglasila nekoliko finansijskih kompanija za too big to fail ne zato sto ih voli vec zato sto bi njihovo propadanje bilo pogubno po privredu, radna mesta, GDP i slicno, ali je iluzija da su u pitanju samo banke.

Neko je pomenuo Turkish Airlines i on je u drzavnom vecinskom vlasnistvu ili Statoil u Norveskoj.

MALINA KAO IZVOZNI BREND SRBIJE.

Njih naravno bas briga za to – navikli su da zive u kucama koje nemaju gradjevinsku i upotrebnu dozvolu i ne vide ni najmanjeg razloga da tu nesto menjaju. A sibica moze da bude sta god, pa i surealna ulicna borba malinara i trubaca.

Kupih neke na pijaci neki dan nisu bile lose, al kostale ko kilo mesa: Interno i nadasve humano raseljavanje urbanih po Trgovistu, Zitistu i Crnoj Reci. Imao je srece sto ona odlucuje, a ne ja, i svejedno mu je platila, inace bih ga isterao samo tako.

  BLACK EXPERIENCE IN AMERICA RAMSAMY PDF

Dobro došli

Nemam ni najmanjeg pojma da li to znanje vredi pare koje je Srbija dala. A nije cak ni samo po drzavnim al’ o njima je bilo pitanje.

Molio bih one koji sastavljaju spisak za davanje onima koji nista ne rade i samim tim su u gubitku pa spadaju u grupu za subvencije da mi jave gde da potpisem. Da je SFRJ bila gajenue na trzisnoj ekonomiji i forsirala utakmicu u privredi verovatno bi imala jos veci izvoz i ne bi propali cim su kojekakvi diktatori iz Afrike prestali da kupuju robu od njih.

Gajenje maline u plasteniku | VOĆARSTVO | Pinterest | Garden

Pirosi, ti mozes da radis kao freelancer taj posao i izvozis sam za USA. Pa ako imaju 2 grama pameti, umesto kesiranja dugova ce reci “jok” maaline bi znacilo bankrot firme. A ne, ne, nije “ne isplate nam se malinari”. To nema nikakve veze sa onime sto ventura prica: Samo, vise mi verovatnija varijanta laganog godisnjeg izumiranja i naseljavanja sa nekim tamo. Jos kad drzava doda onda i vise Po toj “logici” svako moze da izadje na ulicu i da trazi da mu drzava svakog 1-vog u mesecu posalje N dinara, posto, zaboga, ima i drugih koji to mlaine.

Ovo o cemu je ventura govorio. Drzava pokriva stetu koja nastane na javnim dobrima ili na imovini koja je u vlasnistvu drzave. Aj da kupimo berac pa da im vajenje radimo za 15c bajenje kg. Ne moze se uopste pricati o “isplativosti” necega sto ti je neophodno Pa nismo ni mi sisali vesla pa da odredimo cenu koja je neprihvatljiva za vecinu klijenata.

Naravno, postoji veliki prostor za napredovanje po svim parametrima ali od preuvelicavanja nema nista korisno. Ma kako to bilo nerazumno, nelogicno, slobodno mogu da se pozivaju na divlju gradnju, sada vec masovno ne placanje obaveza, struje, poreza, malline se pozivaju na ogromne nebulozne kredite koje “drzava” dodeljuje svojim “pulenima”, smesno nazvanim bizmismenima privrednicima-poslodavcima??

Ne razmisljam sta bi radio CoyoteKG i zasto je nastavio da zove.

  JAYAMOHAN NOVELS PDF

andor Koso-Gajenje gljive

Nikog u kuci muskog nema “ko se razume” da im zameni osigurac ili tako neke sitnice. Pored toga imas dodatno osiguranje za koje ne pise koliko je mozda se ugovara od slucaja do slucaja. Podatak da su sve kolege osim jednog izroda ponudile skoro identicnu cenupokazuje da je njihova cena jako realna.

Ukidanje socijalne drzave ne ide bas glatko ni u samoj Evropskoj uniji. Toga ce uvek biti ja sam svestan, ali me raduje podatak koji si naveo da drugih 14 drze cenu i postuju svoj rad. Mada,ti si u pravu u sustini. Ja nemam nista protiv da oni modifikuju to seme, ali znam da prepoznam sta je ukusno a sta je bljutavo totalno.

Koju sade poljaci vec deceniju unazad i vise! Ne pratis fabulu svoje radnje.

Naravno da zna da nije realna i zato je nastavio da zove. I tada je UDBA kadrirala, ali svaki bilmez postavljen za direktora nekog preduzeca, je imao par “sedokosih” i iskusnih savetnika. Sto kasnije ljudi prihvate cinjenicno stanje to ce to stanje biti gore u trenutku prihvatanja i posledice ce biti gore.

Niko ih nije tukao batinom da zajme pare ako ne mogu da plate. Kao i svake godine od kada je Marko Milosevic napustio zemlju. Zbog toga sad mogu gauenje ih tuze i pojedinacni poverioci umesto da im bude nametnut dogovor sa vecinom. Heyoo Arapi za istinu ce platiti manju rentu ali to je zato bajenje je ugovor malin na god A svi ostali koji rade zemlju u Srb ne smeju tj boje se da uzmu u arendu duze od 3 god.

Sa rvatima ratovali, u bosni zasrali, siptare cuva jusa, mora bes na nekome da se iskali.

Last modified: May 1, 2020